TTC Gorkum haalt uit

 

Nadat afgelopen seizoen de tafeltennissers van TTC Gorkum onverwachts waren gedegradeerd  uit de 1e klasse, is het de heren alles aan gelegen om zo snel mogelijk de weg terug te vinden. Tot op heden slagen zij daar goed in, getuige twee maal een ruime overwinning. Werd in de openingswedstrijd VVV uit Leidschendam al met 8-2 naar huis gestuurd, afgelopen vrijdag werd het in en tegen Delft (Phoenix) maar liefst 1-9.

Zowel Marcel Matla als Menno van der Wal tonen van begin af aan al hun goede vorm. Beide wisten tot op heden al hun partijen winnend af te sluiten. Dit geldt eveneens voor het dubbelspel. Koert van der Wal had een wat stroeve start maar is, gezien het spelbeeld van afgelopen vrijdag, op de goede weg terug.

Komende vrijdag  14 februari wacht de thuiswedstrijd tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs. De stand na 2 gespeelde wedstrijden is als volgt:

1-      TTC Gorkum           2-17

2-      NS Rotterdam         2-16

3-      Phoenix                  2-10

4-      Rijnsoever               2-8

5-      VVV                        2-5

6-      TOGB                      2-4