TTC Gorkum loopt verder uit

In een rechtstreeks duel om de plaatsen 1 en 2 hebben de heren van TTC Gorkum goede zaken gedaan. Directe concurrent NS Rotterdam werd met 7-3 verslagen. Marcel Matla, Menno van der Wal en Emil Stefanica waren allen succesvol in hun openingsduel. Allemaal gaven ze 1 game toe maar de overige werden soeverein gewonnen. Even leek ook het dubbel een prooi te worden voor de gorkumse formatie. Menno en Marcel wisten echter hun 9-6 voorsprong in de beslissende game niet verder uit te bouwen. In het tweede bedrijf bouwden Menno en Marcel de score wel verder uit. Emil moest passen waardoor de Rotterdammers weer wat terugkwamen. De overwinning kwam echter niet meer in gevaar. Marcel was de gevierde man met drie overwinningen. Menno moest helaas zijn eerste nederlaag van het seizoen slikken en kwam zodoende , net als Emil, uit op twee overwinningen; 7-3.

 

De stand na vier gespeelde wedstrijden is als volgt:

 

Stand                                    

———————————–

Gorkum 1                   4 – 34

Phoenix 1                  4 – 27

NS Rotterdam 1         4 – 26

VVV 5                      5 – 19

Rijnsoever 4               4 – 16

TOGB 1                     5 –  8