De heren van TTC Gorkum hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan. Waar de concurrentie onderling met 5-5 gelijkspeelde, ging de gorkumse formatie er in Katwijk met een 2-8 overwinning vandoor. Soepel ging in het begin allerminst. Waar Menno van der Wal nog wel de voorsprong voor TTC op de borden zette, moesten Marcel Matla en Koert van der Wal beide buigen in hun openingsduel. Voor Marcel was dat even slikken want het betekende zijn eerste nederlaag tot zover. Gelukkig was het herstel in het dubbelspel van Marcel en Menno al waar te nemen hetgeen in de enkelspelen die er nog die avond op volgde werd gecontinueerd. Hier en daar wel met wat kunst- en vliegwerk maar dat mocht de pret uiteindelijk niet drukken.

De stand na afsluiting van de eerste helft is als volgt:

Stand                                    

———————————–

Gorkum 1                   5 – 42

Phoenix 1                   5 – 32

NS Rotterdam 1          5 – 31

VVV 5                        5 – 19

Rijnsoever 4                 5 – 18

TOGB 1                      5 –  8