TTC Gorkum loopt verder uit

De heren van TTC Gorkum zijn weer iets verder uitgelopen op de concurrentie en zetten alvast een grote stap in het terugkeren naar de 1e klasse. Ondanks de afwezigheid van een tweetal basisspelers werd er in tegen VVV uit Leidschendam een grote overwinning geboekt; 1-9. De gebroeders Menno en Koert van der Wal zette de gorkumse formatie al snel op 2-0. Invaller Ruud Slingerland begon zijn avond met een ware thriller. Door zijn ervaring en routine wist hij nipt met 11-9 in de beslissende game te winnen. De dubbel was voor de broers ook een eenvoudige prooi. In de 2e fase moest Ruud zich, wederom in een spannende pot, nu wel gewonnen geven. Het bleek het enige wapenfeit van de gastheren die avond. Menno en Koert maakten geen fout en Ruud wist die avond ook knap zijn tweede wedstrijd binnen te halen.

 

Stand na zes gespeelde wedstrijden is als volgt:

 

 

 

Stand                                    
-----------------------------------
         Gorkum 1                   6 - 51
NS Rotterdam 1             6 - 39
Phoenix 1                  6 - 38
Rijnsoever 4               6 - 22
VVV 5                      6 - 20
TOGB 1                     6 - 10