Overwinning TTC Gorkum

 

Afgelopen vrijdag ontvingen de tafeltennissers van TTC Gorkum Phoenix uit Delft. Het was de koploper tegen de nr. 3 maar wederom was het krachtsverschil weer erg groot. Marcel Matla, Emil Stefanica en Koert van der Wal wisten allen hun openingsduel in straight sets te winnen. Bij het dubbel ging het echter mis. Met name Koert was er niet bij en in vijven ging het duel naar de bezoekers. Het werd nog even spannend toen Emil zijn tweede wedstrijd kansloos verloor. Achteraf bleek dat het daarbij bleef. Marcel en Koert maakten die avond in hun enkels geen enkele misstap en Emil herstelde zich goed in zijn laatste wedstrijd; 8-2.

De stand na zeven gespeelde wedstrijden is als volgt:

Stand                                    

———————————–

 

Gorkum 1                   7 – 59

 

NS Rotterdam 1             7 – 46

 

Phoenix 1                  7 – 40

 

Rijnsoever 4               7 – 28

 

VVV 5                      7 – 23

 

TOGB 1                     7 – 14