TTC Gorkum haalt maximale score

 

Voor de tweede maal dit seizoen wisten de tafeltennissers van TTC Gorkum de maximale score te behalen. TOGB uit Berkel en Rodenrijs was andermaal de club die de beurt te na viel. Het krachtsverschil tussen de bijna kampioen en de bijna degradant was wederom erg groot. Marcel Matla en Emil Stefanica kenden weinig problemen in hun gespeelde wedstrijden. Alleen Menno van der Wal werd één keer goed op de proef gesteld. Dit was dan ook de enige speldenprik die er die avond werd uitgedeeld; 0-10.

 

De stand na acht gespeelde wedstrijden is als volgt:

Stand                                    
-----------------------------------
Gorkum 1                   8 - 69
NS Rotterdam 1             8 - 52
Phoenix 1                  8 - 45
Rijnsoever 4               8 - 32
VVV 5                      8 - 28
TOGB 1                     8 - 14