TTC Gorkum Kampioen!

De heren van TTC Gorkum mogen komend seizoen hun kunsten weer vertonen in de eerste klasse.

Afgelopen week moesten nog 2 punten worden behaald. Gespeeld werd er in en tegen NS Rotterdam, de nr. 2 op de ranglijst. Al snel kon de champagne op tafel want Marcel Matla en Koert van der Wal wisten in rap tempo beide hun eerste wedstrijd naar zich toe te trekken. Emil Stefanica was nadien nog teveel in de jubelstemming en ging in zijn openingswedstrijd onderuit.  Het dubbel werd door Marcel en Koert in een spannende wedstrijd winnend afgesloten. In het tweede bedrijf liepen de Gorkummers verder uit naar 2-5 door overwinningen van Emil en Koert. Marcel verslikte zich. De bubbels waren bij Marcel en Emil iets te veel naar het hoofd gestegen want beide wisten ook in de laatste fase geen potten meer te breken. Koert had gelukkig zijn avondje wel en wist ook zijn laatste wedstrijd in stijl af te sluiten; 4-6.

 

De stand met nog 1 wedstrijd te gaan is als volgt:

Stand                                    

———————————–

Gorkum 1                   9 – 75

 

NS Rotterdam 1             9 – 56

 

Phoenix 1                  9 – 53

 

Rijnsoever 4               9 – 38

 

VVV 5                      9 – 32

 

TOGB 1                     9 – 16