team 1 jeugd kampioen 2014.1team 1 jeugd kampioen 2014.2

1e Jeugdteam Kampioen!

 

Afgelopen zaterdag, 19 April, speelde het eerste jeugdteam van tafeltennis vereniging TTC Gorkum de laatste wedstrijd van deze competitie. De spanning in sportzaal Stalkaarsen was duidelijk voelbaar. Het jeugdteam kon zich kwalificeren voor de eerste plaats en is daarmee verzekerd van promotie naar de hogere klasse. Vorige week speelde ze uit in Ridderkerk tegen de nummer 2 en dat werd een gelijk spel, 5 – 5. Ze begonnen vandaag de wedstrijd met 2 punten meer dan de nummer 2.

Na een aantal bloedstollende partijen steeg de spanning naar een ongekend hoogtepunt. Een aantal wedstrijden liepen door in verlenging. Maar uiteindelijk bleek het jeugdteam van TTC Gorkum sterker en werd er met 9 – 1 gewonnen.

Er was vandaag ook veel publiek, dat was geweldig! En de overwinning, dik verdiend, een hele goeie prestatie!

Op naar de 3e klasse!