TTC Gorkum ongeslagen naar de 1e klasse

De tafeltennis heren van TTC Gorkum zijn er in geslaagd om ook hen laatste wedstrijd winnend af te sluiten. Het betekende al weer de 10e overwinning op rij. Rijnsoever uit Katwijk was ditmaal de tegenstander. Dit team vocht nog voor lijfsbehoud. Zij deden er dan ook alles aan om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen. Marcel Matla en Emile Stefanica waren in hun eerste duel succesvol zij het dat laatstgenoemde dit deed met enig fortuin. Koert van der Wal was wat minder gelukkig waardoor de bezoekers terug in de wedstrijd kwamen. Naar gelang de avond verder vorderde, bleken de gorkummers stuk voor stuk net wat scherper in de laatste fase van de wedstrijd. Liefst viermaal moest er een beslissende laatste set worden gespeeld en alle keren ging de winst naar de gasten. Het bleef uiteindelijk bij het ene punt (9-1) maar omdat VVV uit Leidschendam bleef steken op 5-5 ten TOGB, mogen de Katwijkers ook volgend seizoen in de 2e klasse blijven.

Eindstand na 10 gespeelde wedstrijden

Stand
———————————–
Gorkum 1 10 – 84
NS Rotterdam 1 10 – 61
Phoenix 1 10 – 58
Rijnsoever 4 10 – 39
VVV 5 10 – 37
TOGB 1 10 – 21