40-jarig jubileum feest.

Op zaterdag 6 september werd het 40-jarig bestaan van onze club gevierd. De dag begon rond drie uur ’s middags met een praatje van onze eigen voorzitter, Menno van der Wal. Bij de opening was ook de wethouder van sport en cultuur aanwezig, Hans Freije en ook veel oud-leden en leden. Tijdens de opening waren Jochem de Hoop en Max Romeijn al druk aan het warmspelen in de zaal voor de demo en de clinic. Beide zijn oud-leden en grote talenten.

Na de officiële opening ging iedereen naar beneden, naar de zaal waar de demo zou gaan plaatsvinden. Als eerste werd er een wedstrijd gespeeld tussen Jochem en Max. Deze spannende wedstrijd werd gewonnen door Max. Na deze wedstrijd gingen Max en Thimo een dubbel spelen tegen Jochem en Sander. De dubbel werd gewonnen door het duo Max en Thimo met een zeer spannende vijf-setter. De wethouder van sport en cultuur werd na de demo uitgenodigd om een potje tegen Jan de Hoog te spelen, wat hij natuurlijk niet kon afslaan. Er werd ook gespeeld op de andere tafeltennistafel door verschillende leden en gasten.

Tijdens deze activiteiten werden er ook loten verkocht door Ronald en mij voor een loterij. Rond half vijf werden de eerste loten getrokken en prijzen geïnd. Het was als snel duidelijk dat één persoon wel veel loten had gekocht, dus met aardig wat prijzen naar huis ging.

Na het verloten van de prijzen werd het buffet in de hal klaargemaakt door het cateringbedrijf De Jager Culinair. Het eten van die avond was een Chinees buffet met veel keuze en voor ieder wat wils. Er was genoeg eten voor iedereen en er was genoeg over.

Na de heerlijke maaltijd kwam onze DJ Rieneke met een box aangereden. De box werd gestationeerd in de kantine en de avond werd rustig begonnen met wat muziek. Naarmate het later werd ging Colin steeds meer dansen en iedereen deed gezellig mee. Zelfs Ernst ging helemaal los, ook achter het mengpaneel vond hij zijn plaatsje. De DJ van deze avond had speciaal voor ons een activiteit genaamd “Air Ping Pong” met onze eigen commentator Koert van der Wal werden er twee wedstrijdjes gespeeld.

Om elf uur ’s avonds werd het laatste liedje opgezet en was het 40-jarig jubileum feest van TTC Gorkum ten einde gekomen. Alle aanwezige leden kregen bij vertrek een handdoek cadeau. Al met al was het een zeer gezellige dag met elkaar. We willen de jubileumcommissie bedanken voor deze dag.

De foto’s van deze dag zijn te bekijken via deze link :

 

http://www.mijnalbum.nl/Album=GZJGEYJP

 

Frank van Middelkoop