TTC Gorkum begint met nederlaag
De tafeltennisheren van TTC Gorkum zijn hun eerste wedstrijd gestart met een nipte nederlaag. In en tegen Numansdorp werd het 6-4 voor de gasten.
De wedstrijd ging redelijk gelijk op. Marcel Matla zette de bezoekers op een voorsprong. Koert van der Wal kon deze voorsprong niet vergroten. Dit werd nadien alsnog gedaan door Emil Stefanica. Het dubbelspel werd eveneens verloren. Marcel zorgde met zijn 2e overwinning dat de score andermaal de goede kant op ging. Toen volgde er een mindere fase en moest er viermaal achter elkaar een nederlaag geslikt worden. Koert wist zijn laatste partij gelukkig nog nipt naar zich toe te trekken.

 

Overige uitslagen senioren TTC Gorkum

 

TTC Gorkum 2 – Talani 1                             2-8

TTC Gorkum 3 – Top Spin ’83 1                  5-5

Papendrecht 12 – TTC Gorkum 4                4-6