TTC Gorkum lijdt nipte nederlaag

Evenals vorige week moesten de heren tafeltennissers van TTC Gorkum een nipte nederlaag slikken.

In en tegen TTVN Nieuwkoop werd het 6-4.

Marcel Matla beet het spits af. In tegenstelling tot de laatste keer, lukte het hem dit keer niet zijn openingsduel naar zich toe te trekken. Koert van der Wal bracht de stand in evenwicht door wel zijn eerste wedstrijd winnen af te sluiten. Door verlies van Emiel Stefanica en het dubbel moesten de gorkummers in de achtervolging. Marcel begreep de hint, echter Emiel kon het geen goed gevolg geven. Door de 2e overwinning van Koert en doordat Emiel zijn laatste wedstrijd wel wist te winnen werd de stand in evenwicht gebracht. Marcel was niet in goede doen en bleef uiteindelijk ook steken op 1 overwinning. Even leek het erop dat Koert ook zijn laatste wedstrijd ging pakken maar de tegenstander was in de beslissende game net wat doortastender; 6-4.

De stand is als volgt:

Stand                                    

———————————–

Drivers 2                          3 – 19

Vriendenschaar 3           2 – 18

St.Hoger/TSB 2              3 – 15

Tavenu 1                           3 – 11

TTVN Nieuwkoop 1        3 –  9

Gorkum 1                          2 –  8