TTC Gorkum boekt 1e overwinning

Na 2 nipte nederlagen wisten de heren van TTC Gorkum dit keer wel aan de goede kant van de score te blijven. Thuis tegen St.Hoger/TSB uit Den Haag werd het 6-4.

Menno van der Wal begon voor de Gorkummers en deed dat zeer gedecideerd. De tegenstander werd eenvoudig met 3-0 opzij gezet. Broer Koert was dichtbij een geweldige comeback maar in het zicht van de haven moest hij net zijn meerdere erkennen. Marcel Matla bracht de Gorkumse formatie weer op voorsprong. Het dubbel kent tot op heden nog geen goed huwelijk want voor de derde achtereenvolgende keer ging deze naar de opponent. In het tweede bedrijf zorgde de gebroeders van der Wal voor een marge van 2. Marcel bleef helaas achter maar maakte dat in zijn laatste wedstrijd goed. Grote man aan Gorkumse zijde was Menno want ook zijn derde wedstrijd wist hij knap naar zich toe te trekken. Koert bleef deze avond helaas steken op 1 overwinning; 6-4.

De stand per 6 oktober 2014

Stand                                    
———————————–
Vriendenschaar 3             3 – 27
Drivers 2                            4 – 20
St.Hoger/TSB 2                4 – 19
Gorkum 1                           3 – 14
Tavenu 1                             3 – 11
TTVN Nieuwkoop 1         3 –  9