TTC Gorkum boekt tweede overwinning
De heren van TTC Gorkum hebben de weg naar boven gevonden. Afgelopen weekend werd met 3-7 in en tegen Hardinxveld-Giessendam (Drivers) gewonnen.

De gorkummers begonnen zeer strijdlustig. Zowel Marcel Matla, Koert van der Wal als ook Emiel Stefanica startte met winst in hun enkelspel. Ook het dubbelspel werd door Marcel en Koert voor het eerst dit seizoen in winst omgebogen. De Hardinxvelders kwamen in het tweede bedrijf terug tot 2-4 alvorens Koert de marge weer naar 3 bracht. In het laatste bedrijf moest alleen Emiel nog een keer een nederlaag slikken. Koert was de gevierde man met een 100% score die avond.

Stand                      

———————————–

Vriendenschaar 3           4 – 33
St.Hoger/TSB 2              5 – 24
Drivers 2                          5 – 23
Gorkum 1                         4 – 21
Tavenu 1                           4 – 16
TTVN Nieuwkoop 1        4 – 13