TTC Gorkum boekt ruime overwinning
TTC Gorkum heeft zich in de bovenste regionen genesteld door een knappe overwinning op Tavenu uit Numansdorp. Werd het aldaar nog 6-4 voor de opponent, in Gorkum waren de rollen helemaal omgedraaid en werd er een fraaie 8-2 zege geboekt.

Daar leek het in begin nog niet uit op uit te draaien. In deze fase wist namelijk alleen Emile Stefanica een overwinning te boeken en moesten Marcel Matla en Koert van der Wal al gelijk een nederlaag slikken. Laatstgenoemden wisten wel knap het dubbel in het voordeel te beslechten na een achterstand. Dit bleek het sein voor wat later bleek louter alleen nog maar overwinningen. Met name de drie overwinningen van Emile sprongen in het oog gezien het feit dat dit nog niet eerder was voorgekomen in de 1e klasse. Volgende week wordt afgereisd naar de koploper Vriendenschaar uit Gouda.

Stand                                    

———————————–

Vriendenschaar 3                       5 – 43
Drivers 2                                        7 – 30
Gorkum 1                                        5 – 29
TTVN Nieuwkoop 1                     6 – 28
Tavenu 1                                         7 – 26
St.Hoger/TSB 2                            6 – 24