TTC Gorkum onderuit bij koploper

TTC Gorkum heeft, zoals ook werd verwacht, in een rechtstreeks duel het onderspit moeten delven tegen koploper Vriendenschaar uit Gouda; 7-3.

De Gorkummers begonnen nog uitstekend. Menno van der Wal won zeer knap zijn eerste wedstrijd. Koert van der Wal en Emile Stefanica waren helaas niet bij machte om hun tegenstander het vuur aan de schenen te leggen. De gebroeders van der Wal wisten nadien een uitstekend dubbel te produceren die een gelijk opgaand duel met 11-8 in de beslissende game werd gewonnen. Een kleine stunt hing in de lucht toen Menno ook zijn 2e duel naar zich toetrok en zodoende de Gorkumse formatie op voorsprong zette. De Gouwenaren lieten nadien zien waarom zijn titelkandidaat nr. 1 zijn en gingen nog een versnelling hoger. Koert en Emile speelden naar hun kunnen maar wisten die avond verder geen bijdrage in de punten te leveren. Menno moest zijn eerste nederlaag van het seizoen slikken tegen een uitmuntende opponent.

Stand                                    

———————————–
Vriendenschaar 3                     6 – 50
TTVN Nieuwkoop 1                  7 – 36
Gorkum 1                                     6 – 32
Drivers 2                                     7 – 30
St.Hoger/TSB 2                        7 – 26
Tavenu 1                                     7 – 26