TTC Gorkum boekt knappe zege
De heren van TTC Gorkum hebben in een rechtstreeks duel om de 2e plaats een knappe overwinning geboekt tegen TTVN Nieuwkoop. Thuis werd het 7-3.

De Gorkummers begonnen nog wat stroef. In de beginfase was alleen Emile Stefanica succesvol. Marcel Matla en Koert van der Wal hadden nog niet de benodigde vorm te pakken. Beide waren wel succesvol in het dubbel. In de fase na de dubbel ging het voor de Gorkummers uitstekend. Iedereen wist de winst naar zich toe te trekken. In de laatste fase moest alleen Marcel nog een keer buigen. Koert won er knap 2 maar man van de wedstrijd was Emile. Hij boekte zijn 2e hattrick van het seizoen.
Stand                                    
———————————–
Vriendenschaar 3              7 – 55
Gorkum 1                              7 – 39
TTVN Nieuwkoop 1           8 – 39
Drivers 2                               8 – 37
Tavenu 1                               8 – 31
St.Hoger/TSB 2                  8 – 29