Nipte nederlaag TTC Gorkum

De mannen van TTC Gorkum hebben afgelopen weekend tegen koploper Vriendenschaar uit Gouda een nipte nederlaag moeten slikken. Alle openingsduels waren stuk voor stuk spannend en werden met het minimale verschil beslecht. Twee maal in het voordeel van de Gorkummers in de personen van Marcel Matla en Koert van der Wal. Menno was net wat minder fortuinlijk. Het dubbel ging eveneens naar de bezoekers. Menno bracht de Gorkumse formatie weer op voorsprong maar door nederlagen van Marcel en Koert kon deze niet behouden worden. En omdat alleen in het laatste deel van de strijd Menno nog een overwinning uit het vuur wist te slepen moest er dit keer genoegen worden genomen met een 4-6 nederlaag. Geen schande.  De 2e plaats werd verstevigd. Verder kwamen  de Gouwenaren net één overwinning te kort om al de bloemen in ontvangst te nemen.

Stand                                    

———————————–
Vriendenschaar 3                8 – 61
Gorkum 1                               8 – 43
TTVN Nieuwkoop 1            8 – 39
Drivers 2                               8 – 37
Tavenu 1                                8 – 31
St.Hoger/TSB 2                  8 – 29