Team 2

Deze morgen had team 2 van TTC Gorkum hun eerste wedstrijd in de 4e klasse in Schiedam. Na heel veel gezwoegd te hebben heeft dit team verloren met 7-3. Jonne heeft alle 3 zijn wedstrijden gewonnen. Julian en Frank hadden jammer genoeg net niet gewonnen. Al met al was dit een leuke en hele spannende eerste wedstrijd.

Frank

team 2Frank en Jonne (alias mini en maxi)

Team 4

TTC team 4 uitwedstrijd Anja, Wessel, Sjoerd en (begeleider) Victor,

tegen Taverzo 12 in Zoetermeer.

Taverzo 12 was maar met 2 spelers. Dus kregen we 3 punten cadeau. Tarverzo 12 stond toen 3-0 achter. De eerste 2 wedstrijden waren erg spannend daarna volgde een spannende dubbel. De dubbel werd gespeeld door Wessel en Anja. Na de dubbel was een korte pauze. Daarna volgden de laatste spannende wedstrijden. Uiteindelijk is de eindstand 7-3 voor Taverzo geworden.

team 4 .1team 4 .3team4.2