Scyedam 2 – Gorkum 3

Voor alle 3 teamleden was dit de eerste competitie ervaring.

Tim beet de spits af tegen een ervaren tegenstaander die al enkele jaren competitie speelt. Het werd al snel duidelijk dat Tim tegen deze tegenstander kansloos was. Joel wist in zijn eerste partij een game te bemachtigen maar moest de winst uiteindelijk afstaan aan zijn tegenstaander. Ook Casper wist een game te winnen in zijn eerste wedstrijd maar moest uiteindelijk na een aantal prachtige ballen en kans op meerdere games ook het onderspit delven. De dubbel daarna werd ook verloren. 4-0 voor Scyedam.

Tim wist in zijn tweede en derde wedstrijd te imponeren met een aantal prachtige slagen en wist de winst in zijn beide laatste wedstrijden binnen te halen. Joel won zijn tweede wedstrijd maar moest de laatste partij aan de tegenstaander laten. Casper liet nog wel een aantal mooie slagen zien maar kon geen game meer bemachtigen. De eindstand was uiteindelijk 7-3 voor Scyedam.

Na een wat nerveuze start werd er uiteindelijk goed gespeeld door het team en dat geeft wellicht hoop voor de komende wedstrijden.

 

team 3 jeugd

(Van links naar rechts: Tim van Genderen, Joel Scheurwater en Casper Stein)