TTC Gorkum start met gelijkspel

De heren van TTC Gorkum zijn hun voorjaarscompetitie begonnen met een 5-5 gelijkspel tegen Avanti uit Hazerswoude. De gorkummers startte voortvarend door winstpartijen van Marcel Matla en Koert van der Wal. Menno van der Wal was iets minder fortuinlijk en moest in de beslissende game zijn meerdere erkennen. Het dubbelspel werd eveneens een enerverende wedstrijd en die ging gelukkig wel in de beslissende game gewonnen. In het tweede bedrijf waren de rollen omgedraaid en wist alleen Menno de wedstrijd naar zich toe te trekken; 4-3. Het beste spel werd voor het laatste  bewaard alleen waren de bezoekers hierin het meest gelukkig. Eerst verloor Koert met het minimale verschil in de beslissende game. Voor broer Menno waren de druiven nog zuurder. Hij zag 3 wedstrijdpunten verdampen en verloor de wedstrijd alsnog. Gelukkig kon Marcel een eventuele niet verdiende nederlaag voorkomen en werd de strijd beslecht in een 5-5 eindresultaat.