TTC Gorkum boekt ruime overwinning
TTC Gorkum reisde voor hun tweede wedstrijd af naar Taverzo uit Zoetermeer. Van meet af aan wisten de bezoekers de gasten hun wil op te leggen. Ging dat in de eerste fase bij Menno van der Wal nog wel wat moeizaam, bij Koert van der Wal en Emil Stefanica ging het betrekkelijk eenvoudig. Het dubbelspel werd eveneens door de gebroeders van der Wal gewonnen. In fase 2 kon Taverzo het eerste puntje bijschrijven en in de derde en laatste fase ook nog 1. Beide keren was het Emil die het vizier niet op scherp had. Menno en Koert noteerde beide een clean sweep; 2-8.

Stand na twee gespeelde wedstrijden:

 

Drivers                  2 – 16

Avanti                    2 – 15

TTC Gorkum        2 – 13

Smash                    2 – 8

Rijnsoever             2 – 5

Taverzo                   2 – 4