Uitslagen Voorjaarscompetitie jeugd 2015

Wedstrijddag zaterdag 28-2-2015:

Gorkum 1       –           DHC 2                          6 – 4

Verslagje van de spelers:

Zaterdag 28-2 heeft team 1 zijn eerste overwinning binnen gehaald, namelijk 6-4. De wedstrijd verliep goed, Sander en Franciska hebben beide 2 wedstrijden gewonnen. Jammer genoeg hebben ze hun 3e wedstrijd niet kunnen winnen, maar samen hebben ze wel de dubbel gewonnen. Thimo heeft er ook nog 1 kunnen winnen, waardoor de eindstand 6-4 werd. Al met al was het een leuke wedstrijd!

 

Gorkum 2       –           Tavernie 2                  6 – 4

Verslagje van de spelers:

Zaterdag 28-2 heeft team 2 van TTC Gorkum hun eerste overwinning binnen gehaald. Dit team heeft namelijk met 6-4 gewonnen van team 2 van Tavernie uit Nieuwland. Jonne en Frank hebben allebei 3 wedstrijden gewonnen. Jammer genoeg is het Colin telkens net niet gelukt om te winnen, maar het waren wel spannende wedstrijden. En zeker de dubbel die gespeeld werd door Jonne en Frank.

 

Gorkum 3       –           Twenty-one Up 4      2 – 8

Helaas was hier de tegenpartij te sterk. Alleen Casper en Mex konden beiden nog een puntje in de wacht slepen.

 

Gorkum 4       –           DHC 4                         2 – 8

Ook deze tegenstander was iets te sterk voor onze kanjers maar zowel Anja als Wessel wisten na veel zweten hun eerste wedstrijdje, van deze competitie, binnen te slepen.

 

Bij elkaar toch een 50% winstscore voor deze zeer sportieve en gezellige dag.