Nipte nederlaag TTC Gorkum

De heren van TTC Gorkum hebben afgelopen vrijdag tegen koploper Avanti uit Hazerswoude-Dorp een nipte nederlaag moeten slikken. Evenals in de heenwedstrijd was het wederom een spannende wedstrijd die beide kanten op kon gaan. Voor TTC Gorkum trad Koert van der Wal als eerste aan. Dit ging zeer verdienstelijk maar in de beslissende fase van de wedstrijd moest hij toch zijn meerdere erkennen. Even leek dit ook bij broer Menno van der Wal te gaan gebeuren maar hij kon nog net op tijd het tij keren. Marcel Matla bracht nadien de Gorkumse formatie zelfs op voorsprong. Deze dreigde zelfs nog groter te worden ware het niet dat in het dubbelspel de matchpoint onbenut werd gelaten. De 2e fase was identiek aan de opening. Weer was Koert dichtbij, alleen geen overwinning. Marcel en Menno lieten hun vorm nogmaals tonen waardoor Gorkum weer op voorsprong kwam. In de laatste fase kwamen de bezoekers helaas allemaal wat tekort waardoor Avanti alsnog met de buit er van doorging; 6-4.

 

Stand na zes gespeelde wedstrijden

Avanti 4                   6 – 46
Drivers 2                  6 – 34
Smash KC 1                 6 – 32
Gorkum 1                   6 – 29
Rijnsoever 2               6 – 24
Taverzo 4                  6 – 15