TT4YOU

 

In de voorjaarsvakantie van februari 2015 werd er door het team van TT4you een trainingskamp georganiseerd voor jeugdspelers. TT4YOU is opgericht door Jochem de Hoop (jullie jeugdtrainer op de vrijdag). Een aantal spelers van TTC Gorkum was hier bij en daarom hierbij een verslag van de trainingen door Colin Chen.

Het was er heel gezellig en elke dag ook hard werken. Op de eerste dag begonnen we gelijk met trainen. Je had er drie groepen: 1, 2 en 3.

 

Groep 1 en 2 gingen gelijk aan de slag met trainen. Groep 3 ging een buitenactiviteit doen. Na 1 uurtje was groep 3 klaar, maar groep 1 en 2 moesten 2 uurtjes trainen dus had groep1 een uurtje vrij.

 

Daarna moest groep 3 ook trainen. We zijn ook met z’n allen ook ’s middags gaan eten en rust gehad. Daarna gingen we aan de slag. Ook heb je corvee. Dat zijn mensen die de tafel dekken en opruimen. Zo hadden we elke 3 trainingen van ongeveer 2 uur. Je kon ook mini pingpongen.  Dan heb je een mini tafel en kon je er op tafeltennissen. We hadden ook een leuke avond. We wilden een film kijken maar we waren de afstandsbediening kwijt. , dus ging het niet door. De volgende dag moesten we om 7 uur opstaan en omkleden en buiten een warming up doen. Daarna gingen we gelijk ontbijten. Daarna hadden we weer training. We hadden ook een buiten activiteit gedaan met zijn alle. Rond vier uur was de afsluiting.

 

 

TT4YOU organiseert regelmatig trainingskampen. Kijk op facebook: www.facebook.com/tt4you of internet www.tt4you.nl

 

Mini Tafeltennisminitt kamp

 

 

 

 

Het team van TT4YOU

leiding kamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jochem de Hoop

jochem