TTC Gorkum start met overwinning

Het voorjaarsseizoen is weer van start gegaan. Zo ook voor de heren van TTC Gorkum die evenals vorig seizoen uitkomen in de eerste klasse Holland-West. In het eerste duel gingen de gorkummers naar Zoetermeer alwaar promovendus Doing de eerste tegenstander was.

Menno van der Wal startte namens de Gorkumse formatie en deed dat vrij uitzonderlijk met een nederlaag. Op het bij vlagen aparte spel van zijn opponent had hij onvoldoende antwoord. Koert van der Wal bracht de stand in de evenwicht. Emil Stefanica oogde wat nerveus voor zijn eerste wedstrijd. Hij kwam weliswaar in de loop van de wedstrijd knap terug maar moest in de beslissende game toch buigen. De gebroeders van der Wal legde een prima dubbel op “de mat” en brachten de stand wederom gelijk. Menno ging door met zijn goede spel en was snel klaar met zijn tegenstander. De gasten waren nog niet onder de indruk en wederom werd de stand in evenwicht gebracht. Pas in de laatste fase van de wedstrijd werd het verschil gemaakt. Emil wist zichzelf op het scorebord te zetten en Menno en Koert waren beide tweemaal succesvol; 4-6.

 

Stand                                    

———————————–

Smash KC 1                 1 – 9

Shot ’65 2                     1 – 7

Gorkum 1                     1 – 6

DOING 1                      1 – 4

Papendrecht 4            1 – 3

TOP 1                            1 – 1