TTC Gorkum speelt gelijk

 

Afgelopen vrijdag ontvingen de tafeltennissers van TTC Gorkum voor hun 2e duel Shot’65 uit Zwijndrecht. Beide teams waren de competitie gestart met een overwinning. Emil Stefanica mocht het spits afbijten voor de Gorkummers. Hij trof aan Zwijndrechtse kant de beste speler en dat was goed te merken. Emil werd kansloos gelaten. In de wedstrijd die daarop volgde  gebeurde het tegenovergestelde maar dan in Gorkums voordeel. Menno van der Wal was de gevierde man. Koert van der Wal was duidelijk nog niet bij de les en was evenals Emil vrij kansloos gelaten door zijn tegenstander. De gebroeders speelde nadien wel een nagenoeg foutloze dubbel; 2-2. De vijfde partij werd de mooiste van de avond. Menno en zijn tegenstander maakte er een hoogstaand duel van. In de beslissende game keek Menno tegen een 9-5 achterstand aan maar wist deze toch met 12-10 naar zich toe trekken. Emil moest ook in zijn tweede partij zijn meerdere erkennen. Koert bracht nadien weer een voorsprong op het scorebord. Man of the Match Menno wist een 100% score te halen die avond en verdubbelde de marge. Jammer genoeg konden Koert en Emil in hun laatste wedstrijd geen vuist meer maken en moesten beide teams  genoegen nemen met een gelijkspel.

 

De stand na 2 speelronden is als volgt:

 

Stand                                    

———————————–
Shot ’65 2                 2 – 12
Gorkum 1                  2 – 11
Smash KC 1              1 –  9
DOING 1                   2 –  9
TOP 1                         2 –  6
Papendrecht 4          1 –  3