Knappe zege TTC Gorkum

Afgelopen vrijdag hebben de tafeltennissers van het eerste herenteam een knappe zege behaald bij TOP uit Haastrecht.

Marcel Matla startte deze competitie voor het eerst en mocht gelijk het spits afbijten. Dit deed hij niet onverdienstelijk en hij leidde de formatie in de goede richting. Koert van der Wal en Emil Stefanica waren eveneens succesvol in hun openingsduel. Pas bij het dubbelspel van Marcel en Koert werd voor het eerst averij opgelopen.  Na de pauze liepen de Gorkummers uit na 2-5 door zeges van Marcel en Koert. Emil was eveneens dichtbij maar zag in de beslissende game zijn opponent zijn beste spel produceren. In de laatste fase van de wedstrijd wisten de gasten nog eenmaal een wedstrijd ten koste van Koert binnen te halen. Marcel was de gevierde man door een honderd procent score te behalen. Emil en Koert deden het meer dan verdienstelijk met ieder twee overwinningen. Door deze overwinning stijgen de heren voorlopig naar de 2e plaats.

 

Stand na 3 gespeelde wedstrijden

 

Stand                                    

Shot ’65 2            3 – 19

Gorkum 1                   3 – 18

DOING 1                    3 – 14

Smash KC 1                 2 – 12

TOP 1                      3 –  9

Papendrecht 4              2 –  8