Remise TTC Gorkum

De heren van TTC Gorkum gingen voor hun vierde wedstrijd afreizen naar Schoonhoven. Smash was de opponent. Na vorig seizoen nog twee keer onderuit te zijn gegaan tegen dit team, werd nu een zwaarbevochten gelijkspel behaald. De gorkummers startte sterk in de persoon van Marcel Matla. Hij wist knap zijn openingswedstrijd met minimaal verschil te winnen. Ook Menno van der Wal begon goed en verdubbelde de marge. Koert van der Wal kwam weliswaar knap terug in zijn eerste wedstrijd maar waar Marcel nog met minimaal verschil won, was het nu helaas het tegenovergestelde. Marcel en Menno konden nadien ook geen vuist maken met het dubbelspel; 2-2. De gasten hadden de smaak te pakken en denderde nadien door. Zowel Marcel als Koert waren in hun 2e wedstrijd niet bij machte om het hun tegenstander moeilijk te maken. Menno bracht de spanning terug en nadat Koert en Marcel wel hun 3e wedstrijd wisten te winnen, was daar ineens de voorsprong. Helaas kon Menno de avond niet in stijl afsluiten, waardoor de punten gelijk verdeeld werden.

 

Stand                                    

———————————–

Gorkum 1                   4 – 23

Shot ’65 2                 3 – 19

Smash KC 1                 3 – 17

TOP 1                      4 – 16

DOING 1                    3 – 14

Papendrecht 4              3 – 11