Ruime overwinning TTC Gorkum

De heren van TTC Gorkum, op dit moment lijstaanvoerder, hebben afgelopen vrijdag een ruime overwinning behaald tegen hekkensluiter TTV Papendrecht; 8-2.

Marcel Matla had in zijn openingswedstijd het nog erg lastig en pas in de laatste en beslissende game werd het verschil gemaakt. Emil Stefanica was eerder klaar met zijn opponent. Koert van der Wal had gelijk een taaie opponent en moest halverwege de wedstrijd zijn tegenstander laten gaan. Gelukkig was er in het dubbelspel gelijk de mogelijkheid voor enig revanche en die werd met beide handen aangegrepen; 3-1. Na de thee kwamen de gasten veel beter uit de startblokken en werd er drie maal op rij gewonnen. Pas bij 6-1 deed Papendrecht nog wat terug maar het eindschot was voor de Gorkummers; 8-2.

 

 

Stand                                    

———————————–

Gorkum 1                   5 – 31

Smash KC 1                 4 – 25

Shot ’65 2                 3 – 19

TOP 1                      4 – 16

DOING 1                    4 – 16

Papendrecht 4                               4   –  13