TTC Gorkum nog ongeslagen
Na wedstrijd zes zijn de heren van TTC Gorkum nog steeds ongeslagen. Thuis tegen DOING uit Zoetermeer werd er, evenals in de heenwedstrijd, met 6-4 gewonnen.

Marcel Matla mocht de strijd beginnen. In tegenstelling tot op heden, moest hij voor het eerst zijn openingswedstrijd aan de tegenstander laten. Emil Stefanica bracht de score in evenwicht. Even leek het erop dat Koert van der Wal de Gorkummers op voorsprong zou zetten maar helaas kwam in hij in de beslissende fase net wat tekort. Laatstgenoemde wist met Marcel wel de score weer in evenwicht te brengen door samen het dubbelspel te winnen. Wederom kwamen de bezoekers op voorsprong daar Emil geen passend antwoord had tegen zijn opponent. Marcel en Koert wisten echter tijdig het tij te keren. Beide wisten zowel hun tweede als hun laatste wedstrijd winnend af te sluiten. Omdat Emil bleef steken op 1 overwinning werd het uiteindelijk 6-4. Volgende week is de kraker. Dan reizen de Gorkummers af naar Zwijndrecht waar de clash tegen Shot ’65 wacht.

 

Stand na zes gespeelde wedstrijden

 

1e klasse – Poule C

Shot ’65 2                 6 – 42
Gorkum 1                   6 – 37
Smash KC 1                 5 – 34
DOING 1                    6 – 25
TOP 1                      5 – 16
Papendrecht 4               6 – 16