Eerste nederlaag TTC Gorkum

Voor het eerst dit seizoen hebben de tafeltennisheren een nederlaag moet slikken. Uit bij koploper Shot’65 uit Zwijndrecht werd met 7-3 verloren. Voor de gorkummers begon Koert van der Wal. De partij ging gelijk op tot en met de laatste game. Daarin kwam Koert daadkracht tekort om de wedstrijd te beslissen. Menno van der Wal was in zijn openingswedstrijd er nog niet helemaal bij en kon geen vuist maken. Invaller Cors ’t Lam was strijdvaardig maar had nog wat last van plankenkoorts. Zelfs het dubbelspel van de gebroeders van der Wal, tot op heden nog ongeslagen, ging verloren en al redelijk vlot stond het derhalve 4-0. Het was Koert die in zijn tweede partij de gorkummers op de borden kreeg.  Cors en Menno konden helaas daar geen goed vervolg aan geven. Verlies was dus al een feit maar door overwinningen van Koert en Menno in hun laatste wedstrijd werd de stand iet wat draaglijker. Het kampioenschap wordt zo uit het hoofd gezet en wat volgt is een plek in de bovenste regionen.

Stand na zeven gespeelde wedstrijden:

 

Stand                                    

———————————–
Shot ’65 2                 7 – 49
Smash KC 1                 6 – 42
Gorkum 1                   7 – 40
DOING 1                    7 – 32
TOP 1                      6 – 19
Papendrecht 4              7 – 18