Degelijke overwinning TTC Gorkum

De heren van TTC Gorkum hebben in hun thuiswedstrijd tegen TOP uit Haastrecht een degelijke overwinning geboekt. Evenals in de heenwedstrijd werd het wederom 7-3.

 

De gorkummers gingen uitstekend van start. Zowel Marcel Matla, Emi Stefanica als ook Koert van der Wal waren succesvol in hun eerste partij. Het dubbelspel van Marcel en Koert viel echter tegen en deze werd dan ook terecht verloren. In de tweede fase van de wedstrijd werd het in de onderlinge confrontaties keer op keer spannend. Daarbij bleven Emil en Koert aan de goede kant van de score en moest alleen Marcel een nederlaag slikken. Het laatste deel betrof een kopie van het tweede deel. Emil en Koert wisten knap hun hattrick te voltooien maar Marcel moest wederom met een minimaal verschil zijn meerdere erkennen; 7-3.

 

Stand na acht gespeelde wedstrijden:

Shot ’65 2                 8 – 54
Smash KC 1                 7 – 47
Gorkum 1                   8 – 47
DOING 1                    8 – 37
Papendrecht 4              8 – 23
TOP 1                      7 – 22