kampioen jeugd team 1 - 2015

Het 1e jeugdteam van TTC Gorkum is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 2e klasse afdeling West en mag zich in het voorjaar van 2016 gaan opmaken voor de 1e klasse West. Een puike prestatie.

Vooraf moesten er minimaal zeven punten behaald worden tegen Papendrecht om zeker te zijn van promotie. Hier werd ruimschoots aan voldaan; 9-1.

Voor de gorkummers startte Sander Klein. Hij bewijst al heel het seizoen in goede vorm te zijn en ook nu kende hij weinig problemen in zijn openingswedstrijd. Bij Thimo speelde de zenuwen wellicht wat meer mee want hij kon geen vuist maken tegen zijn opponent. Franciska Rijnhout bracht de gorkumse formatie weer op voorsprong en ook het dubbel werd door Sander en Thimo in winst omgebogen.
Nadien ging het hard en was het een kwestie van tijd wie het laatste zetje zou geven. Die eer viel Thimo te beurt. Nadat iedereen zijn/haar 2e wedstrijd had gewonnen, zorgde Thimo voor het zevende en beslissende punt. Franciska en Sander maakte het feest compleet en het kampioenschap was een feit, 9-1.

Stand
Gorkum          8-59
TOGB              7-47
Dordrecht      7-27
Papendrecht 7-19
Taverzo          7-18