Monsterscore TTC Gorkum
De mannen van tafeltennisclub Gorkum hebben in hun voorlaatste wedstrijd de maximale score behaald tegen Smash uit Schoonhoven. De gehavende tegenstander, die met 2 invallers aantrad wegens blessures, kwam en ging met nul punten huiswaarts; 10-0.

Voor Gorkum startte Emil Stefanica. Het werd achteraf gezien de spannendste wedstrijd van de avond die pas in de beslissende game werd beslist. Marcel Matla en Koert van der Wal begonnen in hun eerste wedstrijd beide tegen een invaller. Zonder zich al te veel te hoeven in te spannen werden deze wedstrijd in Gorkums voordeel beslecht. Dit gold tevens voor het dubbelspel. Na verloop van de avond werd het meer en meer eenrichtingsverkeer. Een enkele keer werd er nog een game verloren maar daar bleef het dan ook bij. In een recordtempo liepen de gasten uit naar 10-0. Zo werd de tweede plaats overgenomen en is Shot’65 uit Zwijndrecht, met nog 1 wedstrijd te gaan, al kampioen.

 

Stand na negen gespeelde wedstrijden:

 

Stand                                    

———————————–

Shot ’65 2                10 – 67

Gorkum 1                   9 – 57

Smash KC 1                 8 – 47

DOING 1                    9 – 43

Papendrecht 4              9 – 31

TOP 1                      9 – 25