Afgelopen zondag heeft Max Romeijn in Assen een uitstekende prestatie geleverd door zich te plaatsen voor de finale van jeugdmeerkampen begin juni in Panningen. Hier komen dan de beste 12 spelers van Nederland in actie in zijn of haar categorie. Max Romeijn, afgelopen vrijdag nog aanwezig bij het sportgala, was 1 van de genomineerde bij sporttalent van het jaar. 

Mede door de uitstekende coaching van Ben de Hoop wist Max nagenoeg al zijn wedstrijden positief af te sluiten. Hij was echter niet de enige. Nog 2 anders spelers wisten dit eveneens te realiseren. Echter, er konden er maar twee door. Na een zenuwslopende telling van games kwam naar voren dat Max 2e was geworden in de poule en hij daardoor zich begin juni mag opmaken voor de finale van de NK jeugdmeerkampen. In de wandelgangen is al gesproken over de huur van een bus….. Wordt vervolgd!