Het is de mannen van het eerste gelukt om, na twee nederlagen geleden te hebben, de eerste overwinning binnen te slepen. Thuis tegen Zouterwoude werd het 7-3.

Marcel Matla startte namens de Gorkumse formatie. Na een wat nerveus en aftastend begin, kwam hij steeds beter in zijn spel hetgeen resulteerde in een voorsprong. Voor Emil Stefanica was er in zijn openingsduel nog weinig te genieten. Maarten Mans had daarentegen weinig te duchten. In straight sets was hij de baas. Het dubbelspel was andermaal een prooi voor de bezoekers. Emil en Marcel waren in het 2e bedrijf beide te sterk zodat de marge uitliep naar 2. Maarten begon eveneens sterk in zijn tweede partij maar hij moest in de beslissende game , enigszins onnodig, toch zijn meerdere erkennen. Dit was het laatste wapenfeit van de bezoekers. Emil en Maarten pakten er beide knap 2. Marcel was uiteindelijke de gevierde man met een 100% score die avond.

Stand na drie gespeeld wedstrijden

Alexandria ’66 4                               4-28

Taverzo 3                                         4-21

Docos-wolkyshop.nl 1                      3-17

HTTV-070 1                                      3-16

FvT 3                                                 3-16

Papendrecht 1                                  3-11

Gorkum 1                                          3-11

Zoeterwoude 1                                  3-10