De heren van TTC Gorkum bewaren weinig goede herinneringen aan hun bezoek aan HTTV-070 uit Den Haag. Ze kwamen met nul punten en met hetzelfde aantal gingen ze ook weer huiswaarts.

Zowel Marcel Matla als ook Menno van der Wal en Emil Stefanica wonnen geen van allen een game in hun eerste wedstrijd. Het dubbelspel van Marcel en Menno was al wel wat beter maar verder dan 1 setwinst kwamen ze helaas niet. Dit zelfde gold ook voor Marcel zijn tweede wedstrijd. Even was er de hoop op meer maar dit bleek ijdele hoop. Menno en Emil moesten hier nog op wachten aangezien ook hun tweede wedstrijd in straight sets ging verloren.

In het laatste deel ging het iets beter. Emil had nog de meeste kans in zijn laatste wedstrijd maar in de beslissende game was het verschil helaas wederom te groot. Na vier gespeelde wedstrijden moet zachtjes aan worden gedacht aan nacompetitie in de onderste regionen.

Stand na vier gespeelde wedstrijden:

Alexandria ’66                   4-28

HTTV-070                         4-26

FvT                                    4-23

Docos                                4-23

Taverzo                             4-21

Papendrecht                     4-15

Zoeterwoude                    4-13

Gorkum                             4-11