Na de zeperd van vorige week in en tegen Den Haag, hebben de heren van TTC Gorkum 1 zich knap weten te revancheren thuis tegen Zoetermeer; 6-4.

De wedstrijd was van begin van af aan spannend en vele wedstrijden werden pas in de laatste en beslissende game beslist. Marcel Matla beet het spits af. In een boeiende wedstrijd was het echter zijn opponent die het laatste woord had. Maarten Mans was van meet af aan scherp en wist zijn openingsduel in straight sets binnen te slepen. De eerste wedstrijd van Koert van der Wal was eveneens spannend maar werd helaas in Zoetermeers voordeel beslecht. Het dubbelspel van Marcel en Maarten was van uitstekend niveau en bracht de stand weer in evenwicht. Het tweede deel werd in winstpartijen een kopie van de openingswedstrijden. Weer was alleen Maarten succesvol. Marcel had dit keer weinig te vertellen en Koert had bijna zijn eerste wedstrijd van het seizoen te pakken. Helaas werd het eerste en enige matchpoint niet benut. Het beste werd voor het laatst bewaard. Marcel won na een nerveus begin zijn laatste pot. Koert deed dit eveneens en bracht de Gorkumse formatie op voorsprong en Maarten was met de volle 100% score de man of the match; 6-4.


Stand
———————————–
Alexandria ’66 4             5 – 37
HTTV-070 1                   5 – 32
Docos-wolkyshop.nl 1    5 – 27
Papendrecht 1                5 – 25
Taverzo 3                       5 – 25
FvT 3                              5 – 24
Gorkum 1                       5 – 17
Zoeterwoude 1               5 – 13