Afgelopen vrijdag wisten de heren van TTC Gorkum knap een gelijkspel te bewerkstelligen thuis tegen Papendrecht. Er had zelfs achteraf iets meer ingezeten.

Voor de Gorkumse formatie startte Menno van der Wal. Makkelijk ging het niet en het werd een moeizame vijfsetter. Gelukkig werd het punt wel binnengehaald. Maarten Mans was dichtbij om de marge op twee te zetten. Helaas kwam hij in de beslissende game net te kort. Koert van der Wal begon zijn eerste wedstrijd prima. Jammer genoeg kreeg zijn opponent steeds meer vat op zijn spel en ging werd de wedstrijd uiteindelijk alsnog in Papendrechts voordeel beslecht. Het dubbel van Menno en Maarten werd knap binnengehaald. In een zeer gelijk opgaand en spannend duel werd dit keer met minimaal verschil gewonnen. In het tweede bedrijf was alleen Maarten succesvol. Koert was erg dichtbij en dacht al even aanspraak op de winst te kunnen maken. Het was echter net niet genoeg. In de laatste fase was het alleen Menno die verstek moest laten gaan. Door winstpartijen van Maarten en Koert werd het uiteindelijk een knappe 5-5 gelijkspel.

Stand na zes gespeelde wedstrijden:

Alexandria ’66   6-41

HTTV-070         6-38

Taverzo             6-33

Papendrecht      6-30

Docos                5-27

FvT                    5-24

TTC Gorkum      6-22

Zoeterwoude      6-15