IMG_0278IMG_0283Vanochtend was het weer zover….de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd bij TTC Gorkum!! Het eerste jeugdteam was nog een beetje moe want dat had gisterenavond al meegedaan bij de senioren! Alwaar Menno overigens na enkele jaren 2e en 3e te zijn geweest weer verrassend 1e is gewoIMG_20160528_104509IMG_0311rden!!! Om 09:00 uur begon het festijn weer, maar iedereen was eerder aan wezig om nog in te spelen, want iedereen wilde in vorm zijn om kans te maken op de prijzen!!IMG_0297

IMG_0303Onder de deskundige leiding van Frits en Maciej met Victor als barman ging het prijzencircus van start. 14 deelnemers IMG_0305streden met veel bloed, zweet en tranen om zowel de eer als de lol. Er werd gespeeld in 4 poules, met best-of-three games. De winnaar kreeg 1 punt, de verliezer niets. Uiteindelijk ging het spelen heel snel, sneller dan we hadden gepland. De nummers 1 en 2 gingen vervolgens door naar de kruisfinales, waar Franciska verrassend won van Thimo. Uiteindelijk gingen de winnaars door naar de finale en kwamen Sander en Franciska tegen elkaar uit. Franciska moest na en kranige strijd echter haar meerdere erkennen in Sander, die dan ook jeugdclubkampioen werd!!!

IMG_20160528_112321Er werd ook een troostronde gespeeld met 6 kinderen, waarvan Tim de winnaar werd! Er was ook belangstelling van verschillende ouders, wat we altijd erg leuk vinden!! Uiteindelijk was de stand als volgt:

Winnaarsronde:

 1. Sander
 2. Franciska
 3. Thimo
 4. Jonne
 5. Julian (goed gedaan!!)
 6. Colin (toppie!)
 7. Joël
 8. Casper

Troostronde:

 1. Tim
 2. Thomas
 3. Karel
 4. Reuben
 5. Gadder
 6. Wessel

Frits, Maciej en Victor bedankt voor de organisatie!!! Alle ouders bedankt voor de support en jullie aanwezigheid!! Tot volgend jaar!