Beste leden,

Op zaterdag 15 oktober organiseert MTTV het ELAR Tafeltennistoernooi 2016.

Net als de voorgaande edities zal er worden gespeeld volgens het zgn. “Zwitsers systeem”. Dit betekent dat alle senioren in dezelfde grote poule komen te zitten en alle junioren ook. Je kunt in principe dus iedereen tegen komen. Uiteraard wordt wel rekening gehouden met de speelsterkte, maar als je goed presteert op het toernooi, krijg je vanzelf sterkere tegenstanders en dus interessantere wedstrijden. Omgekeerd als je wat minder presteert, krijg je wat zwakkere tegenstanders, zodat er toch voldoende spelplezier blijft. Met dit systeem speel je een aantal ronden, waarbij iedereen dus evenveel moet spelen. Je bent dus nooit na een paar wedstrijden al uitgespeeld. Na deze ronden “Zwitsers” worden er per toernooiklasse nog finalewedstrijden gespeeld.

Inschrijven tot uiterlijk 9 oktober 2016.

De inschrijving sluit zodra het aantal van 72 deelnemers is bereikt.

Zie hier de link naar de site van MTTV met het laatste nieuws en updates en waar je de inschrijfformulieren kan downloaden en mailen voor de senioren. Voor de jeugd geldt dat het inschrijfformulier wordt opgehangen in de zaal en je daar kan intekenen en via Victor kan betalen!! Betaalgegevens volgen tzt!

http://www.mttvmeerkerk.nl/elar-toernooi/

Of klik op onderstaande links om direct de documenten te downloaden:

ELAR 2016 – Uitnodiging

ELAR 2016 – Inschrijfformulier SENIOREN