De heren van TTC Gorkum zijn na twee wedstrijden nog ongeslagen. Werd vorige week nog met 4-6 gewonnen tegen HTTV uit Den-Haag, afgelopen vrijdag werd met dezelfde cijfers gewonnen tegen Avanti uit Hazerswoude. In de eerste wedstrijd tegen HTTV waren Menno en Emil beide twee keer succesvol. Koert moest genoegen nemen met één overwinning en ook het dubbel was succesvol. Makkelijk ging het allerminst. Maar liefst vier matchpoints werden weggewerkt in de eerste vier wedstrijden. Emil liet zien dat de vele trainingen tegen Max en Marcel hem goed uitkwam tegen het jonge geweld.

Tegen Avanti wisten Maarten en Koert twee van drie partijen in winst om te zetten. Bij Marcel stopte de teller op één. Andermaal was het dubbelspel een beslissend punt. Met een aantal mooie wedstrijden en rally’s over en weer bleef het spannend tot aan het einde. As. vrijdag komt hekkensluiter Taverzo op bezoek.

Na twee wedstrijden is de stand als volgt:

Papendrecht 2-15

Avanti 2-14

Gorkum 2-12

Scylla 2-8

HTTV-070 2-8

Taverzo 2-3