De tafeltennis heren van TTC Gorkum zijn afgelopen vrijdag thuis tegen hun eerste nederlaag aangelopen. HTTV uit Den-Haag bleek met 3-7 te sterk.

Koert van der Wal startte namens de Gorkumse formatie. Jammer genoeg kon hij een 2-1 voorsprong in sets niet vasthouden en was het zijn opponent die aan het langste eind trok. Marcel Matla en Menno van der Wal speelden beide sterk en waren beide wel succesvol in hun openingsduel. Het dubbelspel werd door Marcel en Menno helaas verloren. Het eerste dubbelverlies van deze competitie. In het tweede bedrijf verloren Marcel en Koert beide in vier sets. Menno bracht nog even de spanning terug door ook zijn tweede wedstrijd naar zich toe te trekken. Het jeugdige HTTV had echter het laatste woord. Marcel kwam tekort, bij Menno was de pijp leeg en Koert verloor zijn laatste wedstrijd zeer nipt; 3-7.

Ondanks deze nederlaag blijven de Gorkummers de lijst aanvoeren. De stand na zes gespeeld wedstrijden ziet er als volgt uit:

TTC Gorkum              6-37

Papendrecht               6-35

HTTV-070                  5-29

Avanti                        5-27

Scylla                          6-27

Taverzo                       6-15