TTC Gorkum heeft afgelopen vrijdag een zwaarbevochten gelijkspel behaald uit bij Avant uit Hazerswoude; 5-5.

Voor de Gorcumse formatie startte Emil Stefanica. Zijn goede vorm van de laatste tijd kon hij helaas niet in zijn eerste wedstrijd laten zien. Ook Marcel Matla begon nerveus aan zijn openingsduel. Gaande de wedstrijd kwam hij echter goed terug maar in de slotfase was het helaas zijn opponent die het laatste woord had. Koert van der Wal was als enige wel succesvol in zijn openingsduel. Het dubbel van Marcel en Koert was op de eerste game na niet om over naar huis te schrijven; 3-1. Nadat Emil ook zijn tweede duel had verloren, wachtte er een zwaar avondje. Gelukkig keerde het tij net op tijd en brachten Koert en Marcel de spanning terug in het 2e bedrijf. Nadat Koert ook zijn 3e en laatste wedstrijd knap wist te winnen en ook Emil een boon in de pot deed, leek het even erop dat er alsnog een kleine overwinning in de maak was. Helaas was het voor Marcel wederom in de laatste en beslissende game het hem niet gegund; 5-5.