Het is het eerste team van TTC Gorkum gelukt om dit seizoen kampioen te worden in de 1e klasse en hierdoor te promoveren naar de Hoofdklasse. In de laatste wedstrijd waren negen punten voldoende maar de heren wisten thuis zelfs de maximale score te halen tegen Papendrecht. Voor de Gorkummers kwamen Marcel Matla, Maarten Mans en Wilco van der Ham in actie. Voor de thuisploeg was op voorhand ieder punt van groot belang, voor de bezoekers was het een wedstrijd om des keizers baard. Dit hielp enigszins maar de gedrevenheid en de wetenschap dat promotie dichtbij was, bleek doorslaggevend. Het lukte Papendrecht een enkele keer om nog wel een set te winnen maar verder liepen ze achter de feiten aan en mocht bij punt 9 de champagnefles ontkurkt worden. De laatste wedstrijd deed er feitelijk niet meer toe en het bleef nadien nog lang onrustig in de kantine.

Eindstand:

Gorkum          10-71

HTTV-070      10-67

Avanti             10-50

Papendrecht    10-50

Scylla              10-38

Taverzo           10-24