De heren van TTC Gorkum 1 zijn als promovendus het seizoen goed gestart. Tegen Docos uit Leiden werd knap met 7-3 gewonnen.

Voor de Gorkumse formatie startte Maarten Mans. Hij begon sterk, kende een klein dipje in de 2e game maar kwam in de resterende games niet meer in gevaar. Colin Baldé moest alle zeilen bijzetten. Na een 2-1 achterstand in games rechtte hij zijn rug en dat resulteerde in een knappe comeback. In de laatste game was het verschil minimaal maar bleef hij aan de goede kant van de score. Koert van der Wal mocht invallen en zag dat hij nog even moest wennen aan het snellere tempo in deze klasse. Pas in de 3e game werd het pas spannender maar dat bleek helaas te laat. Het dubbel van Maarten en Colin werd knap in straight sets naar zich toegetrokken; 1-3. In het tweede bedrijf denderde de trein door. Maarten kende weinig problemen en was in straight sets klaar, Koert deed er 1 set langer over. Voor Colin werd het andermaal spannend maar wederom trok hij, na een 2-1 achterstand, de wedstrijd alsnog naar zich toe. In de laatste en beslissende fase kwamen Koert en Maarten helaas net te kort. Colin was de gevierde man en won knap al zijn wedstrijden. Door deze overwinning mag TTC Gorkum zich voor even de trotse koploper noemen in de Hoofklasse.

Stand na 1 gespeelde wedstrijd:

Gorkum                      1-7

Alexandria                  1-7

Taveri                          1-6

Salamanders               1-5

Pecos                          1-5

Rijnsover                    1-4

Docos Leiden             1-3

Vriendenschaar          1-3