Op zaterdag 20 mei vond de jaarlijkse Open Havendag weer plaats in Gorinchem. Uiteraard kon TTC Gorinchem niet ontbreken. Het weer zat mee, en dat zorgde voor veel aanloop! De gehele dag door was het druk op onze tafels bij Buiten de Waterpoort, waar iedereen die dat wilde een balletje kon slaan.

Een deel van de jeugdteams was ook aanwezig, en zij gaven een paar keer per dagdeel een demo, om zo de slagen en techniek te laten zien. Heel leuk om te zien dat dit een co-actie was van bestuur, jeugdcommissie en de jeugd zelf! Diverse geinteresseerde en betrokken ouders kwamen dan ook een of meerdere kijkjes nemen! Erg leuk! Onderstaand een impressie van de dag.

Namens de club, bedankt allen die geholpen hebben: Menno, Koert, Ernst, Peter, Frits, Mathijs en uiteraard de jeugd: Sander, Jonne, Casper en Reuben!