Jonne Poels en Julian Kha weten beiden hun B-licentie te behouden.

Jonne speelde voor de eerste keer mee in de juniorklasse. In de poulefase verloor Jonne een wedstrijd en eindigde op de 2e plaats. In de vervolgwedstrijden maakte hij geen fouten meer en wist door met twee keer 3-0 te winnen de 1e plaats te bemachtigen.

Bij de kadetten wist Julian al zijn partijen in de poulefase te winnen. In de vervolgwedstrijden wist hij met 3-1 van Colin te winnen en door te stoten naar de finale. Hierin maakte hij korte metten met zijn tegenstaander en was de stand van 3-0 snel op het bord.

Casper, Colin (kadetten) en Sander (junioren) wisten ook tot de vervolgwedstrijden door te dringen. Casper had een zware loting in de poulefase maar wist deze toch als 3e door te komen. In de vervolgwedstrijd kwam hij tegenover een speler uit de promotieklasse te staan. De wedstrijd speelde zich af naast het gangpad en regelmatig liepen spelers door het veld. Casper kon zich hierdoor niet goed concentreren en wist het niveau van zijn eerdere partijen niet meer te evenaren. 0-3 verlies. Hij heeft wel weer indruk gemaakt met een aantal zeer mooie wedstrijden.

Colin deed vandaag wat hij moest doen. Als 3e geplaatst in zijn poule wist hij ook op een gedegen manier zich van zijn naaste concurrenten te ontdoen en als 3e in zijn poule te eindigen. In de vervolgwedstrijd stuitte hij op Julian die hem met 3-1 op zij wist te zetten.

Sander was als 16e geplaatst maar wist als 1e de poulefase door te komen. In de vervolgfase gaf Sander een 2-1 voorsprong weg wat resulteerde in een 3-2 verlies.

Reuben en Joel (junioren) wisten zich niet te plaatsen voor de vervolgwedstrijden. Reuben had de avondvierdaagse nog in de benen en was om half 5 al wakker. Niet de juiste ingrediënten voor een optimaal presteren! Toch wist hij nog een wedstrijd te winnen. Samen met Casper waren ze overigens de jongste kadetjes.

Joel had een mindere dag. Kansen had hij zeker maar als laatste geplaatst in zijn poule wisten we al dat hij het moeilijk zou krijgen. Toch zat hij soms dichtbij gamewinst en liet hij mooie acties zien. Helaas vandaag geen winstpartijen voor Joel.

Ben de Hoop was vandaag ook aanwezig en wist uit sommige spelers weer het maximale te halen. Bedankt Ben!

Het was een geslaagde dag met mooi tafeltennis.

Julian en Jonne gefeliciteerd met jullie B-licentie!!