Op vrijdag 23 juni vond de jaarlijkse Slotavond weer plaats, traditiegetrouw de laatste dag van het seizoen, de club is vanaf heden gesloten tot eind augustus.

De avond was een co-productie van het bestuur en de jeugdcommissie en begon om 17.00 uur met een toernooi. Daarbij werd er nog fanatiek gestreden om de prijzen en de eer!

Onder de bezielende leiding van trainer Jochem de Hoop, die de standen direct verwerkte in zijn laptop, vloeide het zweet rijkelijk!

Er werd gewerkt met 2 Poels ( geintje Jonne!) poules waarbij er prijzen in de wacht gesleept werden door:

Poule A: 1e Jonne, 2e Thimo en 3e Casper.

Poule B: 1e Collin, 2e Joel, 3e Reuben.

De prijzen hadden allemaal met de vakantie te maken, zoals Bluetooth speakers, USB hubs, een statief voor de smartphone en een powerbank.

Vervolgens werden de beide kampioensteams, jeugdteam 1 in de Promotieklasse A en jeugdteam 2 in de 3e klasse, nog een keer gehuldigd, met voor alle teamleden een bekertje ter herinnering aan dit geweldige resultaat! Overigens zijn team 3 en 4 net 2e geworden, dus ook een zeer goede prestatie!

De jeugdteams zijn mede zo goed geworden door de inzet van de 4 zeer bevlogen trainers, namelijk Jochem en Ben de Hoop en Menno en Koert van der Wal. De familie Stein had namens de jeugd voor alle trainers een leuk presentje als dank voor hun begeleiding en coaching de afgelopen jaren.

De familie Stein gaat ons verlaten en in het hoge noorden de tafeltenniscarriere voortzetten. Frits, Serena, Casper, Reuben: dank voor jullie grote inzet voor en namens de club en namens alle leden: heel veel succes en plezier en kom nog eens langs!!

Omdat naast Frits Stein ook Maarten Wilschut officieel afscheid nam van de jeugdcommissie, werd door de voorzitter van de jeugdcommissie, Ernst Willemstein, nog even stilgestaan bij hun inzet voor de jeugd en de jeugdcommissie de afgelopen jaren en werd hen een zeer goede fles wijn uit Ernst zijn eigen wijnkelder overhandigd!

Tenslotte maakt spelen en speechen hongerig, dus we sloten af met een hele gezellige en lekkere bbq!! Bijgaand een foto impressie van de avond, die naar de mening van ieder die ik sprak, zeer geslaagd was!!

Alvast een fijne vakantie allemaal, en tot maandag 21 augustus op de eerste training!

Namens bestuur en jeugdcommissie,

Mathijs Ras

Foto 3 en 4: de kampioenen!! Vlnr: team 2: Casper Stein, Joel Scheurwater en Julian Kha. Daarnaast: team 1: Jonne Poels, Sander Klein en Thimo Luijsterburg.